top of page
  • Foto van schrijverFCR Media

Automatische bewatering van je groen

Ben je vaak weg van huis, bijvoorbeeld vanwege je job of dankzij sociale omstandigheden, maar waardeer je wel het aanzicht van een groene en mooi onderhouden tuin? Of ben je misschien op zoek naar een oplossing voor de bewatering van het groen rondom je kantoor, ook tijdens de weekends en de feestdagen? Dat begrijpen wij bij Remba in Lier maar al te goed. Groen is tenslott.e ons vak en tuinen zijn onze grote passie!


Automatische bewatering voor tuin en terras


Automatische bewatering van je groen is precies dát: de bewatering van al het groen in je tuin en op je terras zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Er bestaan verschillende bewateringssystemen en het hangt af van jouw tuin welke het beste is voor jou. Zo verkopen wij, bijvoorbeeld, speciale automatische bewateringssystemen voor planten in potten met aarde, maar ook voor grotere oppervlakken, zoals bijvoorbeeld gazons of substraatloze bloembedden. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze perfect en volledig kunnen worden bediend met behulp van een simpele app op je smartphone. Het enige dat je ervoor nodig hebt, is een werkende wifi-verbinding.Voordelen van automatische bewatering van je groen


Daarmee hebben we ook al direct een van de grote voordelen van automatische bewatering van je groen genoemd. Deze systemen zijn namelijk heel gemakkelijk om te configureren en je kan ze vanop grote afstand via je smartphone afstellen waar en wanneer nodig. Automatische bewateringssystemen bieden echter nog heel wat meer voordelen:

  • Je bespaart er veel tijd mee, aangezien je niet langer tijd hoeft te besteden aan het handmatig bewateren van je groen.

  • Je verbruikt minder water, omdat het systeem zó ingesteld kan worden dat het rekening houdt met de voorspelde weersomstandigheden.

  • Je kan zonder zorgen voor langere periodes weg van huis of kantoor, want de automatische bewatering zorgt ervoor dat je groen mooi onderhouden blijft.


Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak, zodat we bij jou thuis samen alle opties kunnen bespreken!95 weergaven

Comments


bottom of page