top of page

Beregening voor uw tuin, specialist in automatische irrigatie- en beregeningssystemen van Hunter

BEREGENINGSINSTALLATIES

Remba in Lier (Antwerpen) beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in besproeiingsinstallaties voor particulieren en bedrijven. Automatische irrigatie- en beregeningssystemen, met als voornaamste merk Hunter, zijn hierbij onze absolute specialiteit.

EEN FRISSE, GEZONDE TUIN BEGINT BIJ EEN UITGEKIENDE BEREGENING

De juiste hoeveelheid water is een must om de begroeiing in uw tuin te doen groeien en bloeien. Al uw planten op het juiste moment met de hand van water voorzien is niet vanzelfsprekend. Een beregeningsinstallatie voor uw tuin is dan de geknipte oplossing.

7 VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEREGENING VAN UW TUIN

1. Welke waterbron kan ik kiezen voor mijn beregeningssysteem?
Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw budget of situatie kan u kiezen voor grondwater, leidingwater, oppervlaktewater of regenwater.

2. Hoe wordt de watertoevoer voorzien?
Als leidingwater geen optie is, is een pompinstallatie vereist om de watertoevoer te voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw pompinstallatie en beregeningssysteem perfect op mekaar inspelen.

3. Wordt mijn tuin bij de aanleg van leidingen volledig opengelegd?
Zeker niet, op basis van het plan leggen wij de leidingen in uw tuin. Hierbij is het niet nodig om uw volledige tuin om te spitten, smalle sleuven zijn al voldoende.

4. Kan ik verschillende sproeimogelijkheden kiezen voor mijn tuin?
Absoluut, uw tuin wordt opgesplitst in verschillende zones. Zo kunnen we afzonderlijke oplossingen voorzien.

5. Wat is de ideale besproeiing voor mijn gazon?
Pop-up sproeikoppen op maat van uw situatie en noden zijn de ultieme oplossing. Die komen pas uit de grond als de waterdruk omhoog gaat. Wanneer u uw gras afrijdt, zitten deze sproeikoppen niet in de weg.

6. Hoe kan ik mijn hagen besproeien?
Om uw hagen automatisch te besproeien, werken we met een druppelslang. Deze druppelslang is vervaardigd uit polyethyleen met druppelaars.

7. Op welke manier kan ik bloemen- en plantenborders het best van water voorzien?
Bloemen en planten irrigeren we met een druppelslang, dit omdat besproeien met waterstralen niet ideaal is voor uw bloemen.

REGEN IN UW TUIN OP BESTELLING? ONS VAK!

Voor een gezonde en goed onderhouden tuin is een beregeningsinstallatie van essentieel belang. Het aanleggen van beregening in de tuin helpt om elke plant de juiste hoeveelheid water te geven. Persoonlijke service op maat van de klant staat voor ons steeds centraal. Wij verlenen met plezier advies bij de keuze van de juiste sproeimethode en sproeisysteem in uw tuin. Zo bieden wij u onder meer de keuze uit verzonken sproeikoppen, tuinsproeiers op spraak en druppelstangen.

contact icoon

Contacteer ons voor een afspraak of een gratis offerte.
U kan ons ook dagelijks bereiken voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij beantwoorden al uw vragen steeds zo snel mogelijk!

bottom of page