top of page

Drinkbak voor paarden op maat

PAARDENDRINKBAKKEN VAN SUEVIA

Remba in het Antwerpse Lier biedt u een enorm aanbod aan degelijke drinkbakken voor paarden. Ons volledige assortiment komt van de gespecialiseerde fabrikant Suevia uit Duitsland, die bekendstaat om zijn expertise in drinkbakken voor alle diersoorten en van alle leeftijden. Suevia ontwikkelt en produceert eigen drinksystemen voor de hele agrarische sector.

U hebt bij ons de keuze uit diverse paardendrinkbakken zoals loopstaldrinkbakken, weidedrinkbakken en vlotterdrinkbakken. De vlotter in de drinkbak zorgt ervoor dat het drinkwater altijd vers en schoon is.

DRINKBAKKEN IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Gietijzeren drinkbakken, afgewerkt met email om het oppervlak te beschermen en voorzien van een staafventiel voor eenvoudige bediening met de neus (zijdelings is ook mogelijk.)

Kunststof drinkbakken, UV-bestendig, elastisch en zonder scherpe randen.

Drinkbakken uit RVS, met naar binnen gebogen schaalrand voor minimaal waterverlies.

Natuurlijk zijn alle drinkbakken in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Er bestaan ook verwarmbare en vorstvrije modellen om er zeker van te zijn dat er ook bij vriesweer drinkwater beschikbaar is.

icoon contact

Wilt u meer weten over de verschillende drinkbakken van het kwaliteitsmerk Suevia? Neem dan vrijblijvend contact op met Remba!

bottom of page