top of page

Een waterpomp installeren?
Een pompinstallatie voor een septische put?

KWALITEITSVOLLE WATERPOMPEN EN POMPINSTALLATIES VOOR SEPTISCHE PUTTEN

Remba in Lier (Antwerpen) biedt u een uitgebreide keuze aan waterpompen van diverse topmerken zoals Grundfos, DAB, Lowara, EDO, Pentax en Saer. Elk merk heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en is al dan niet frequentiegestuurd.

GEPERSONALISEERDE OPLOSSINGEN

Wij beschikken over meer dan 45 jaar ervaring in het vak waardoor we u een superieure service kunnen bieden. Op maat van uw noden gaan we voor u op zoek naar de uitgelezen pompinstallatie: van een pompinstallatie voor huishoudelijk gebruik, tot zware pompinstallaties voor grootwaterverbruikers of een pomp voor het automatisch bijvullen van vijvers.

HOE WERKT EEN WATERPOMP BIJ U THUIS?

Na een putboring kunnen we uw pompinstallatie plaatsen. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige materialen. Een onderwaterpomp in een putboring voorziet het drukvat in uw garage, kelder of andere ruimte van water en kan automatisch starten en stoppen bij waterverbruik. Onze pompinstallaties met 2 jaar garantie zijn uiterst duurzaam.

icoon contact

Bel of mail ons voor de volledige plaatsing en installatie van uw waterpomp, drukverhogings- en dompelpompinstallatie of waterrecuperatiesysteem. Geniet bovendien van een nauwkeurige en zorgvuldige dienst na verkoop.

bottom of page